Apariții în presă
-
Angeline Cake Boutique: O călătorie dulce în jurul lumii
Cum plănuiesc Andreea și Marius Simion, fondatorii Angeline Cake Boutique să cucerească
-
Concluziile conferinței Dessert & Pastry Trends
Seria de evenimente Horeca Next Level din acest an a abordat o
-
Cum alegi candy barul perfect pentru evenimentului tău – sfaturile specialistului
Așezat, de obicei, la intrare, candy barul perfect întâmpină oaspeții cu cel
-
Hotspot: 5 locuri dulci din București unde găsești deserturi bune și neobișnuite
O mulțime de locuri cu deserturi din București unde găsești gusturi inedite
-
Angeline Cake Boutique a deschis un al doilea magazin, în zona Aviației
Angeline Cake Boutique, producător local de prăjituri și torturi artizanale a inaugurat
-
Angeline Cake Boutique, investiţie de 70.000 de euro
Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetărie artizanală fondat în anul 2017, în
-
Angeline Cake Boutique se extinde printr-o investiţie de 70.000 de euro
Producătorul de prăjituri şi torturi artizanale Angeline Cake Boutique, unul dintre cele
-
VIDEO PROFIT LIVE Andreea Simion, co-fondator Angeline Cake Boutique: Pregătire de expansiune, cu franciză și parteneriat strategic
Business-ul Angeline Cake Boutique, fondat în 2017, se află în plină expansiune,
-
Trenduri in activitatea de cofetarie si patiserie a anului 2023
Ai putea gandi ca industria cofetariei si a panificatiei si-au cam atins
-
Producția artizanală de deserturi propaspete și cât mai naturale este secretul succesului pentru antreprenorii Andreea și Marius Simion
Extinderea cu magazine fizice și lansarea unui program-pilot de francizare sunt doar
-
Unde poți savura în București New York Roll, cel mai recent hit al patiseriei internaționale
Lansat în SUA în urmă cu câteva luni și ridicat în slăvi
-
Angeline Cake Boutique va investi 150.000 de euro în extindere
Producătorul de torturi și prăjituri artizanale Angeline Cake va investi în acest