Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.
Image Alt

Blog

La ce renunți când vrei să devii propriul angajat La doi pași de traficul intens din Piața Victoriei, pe o străduță liniștită, dai de o pată de culoare: un atelier de patiserie și cofetărie care te invită să intri și să-ți tragi sufletul, într-o atmosferă pe care de obicei o regăsești într-un boutique similar din Paris sau Viena. de Adrian Mihălțianu     Afacerea Angelique Boutique s-a născut în 2017, moment în care Andreea și Marius Simion au decis să facă pasul de la angajat la antreprenor. Și au ales să investească într-un concept încă rar întâlnit în România: patiseria de lux. Au început cu produse 100% la comandă și apoi au decis să-și deschidă acest atelier cu vitrină și

Angeline înseamnă Andreea și Marius Simion. Li se mai spune “artizanii” și sunt de nedespărțiți. Au fost colegi de birou, au devenit parteneri de viață și, de mai bine de doi ani, parteneri de business. Povestea businessului Angeline Cake Boutiquea început să prindă contur pe la începutul lui 2017, Andreea însă cocheta cu ideea de a avea propriul business încă din anii facultății. Înainte de antreprenoriat, a lucrat în consultanță în zona financiară și management de proiect, în timp ce Marius a fost consultant în zona juridică. Dorința de a avea un business “dulce” s-a făcut simțită din momentul în care, prin 2014 – 2015, a început să călătorească și să aibă parte de experiențe dulci

Marius și Andreea sunt doi foști corporatiști, pasionați de dulciuri, pasionați de cofetăria și patiseria artizanală pe care au întâlnit-o în călătoriile lor, s-au gândit ca la un moment dată să deschidă și ei un businsess: Angeline Cake Boutique. Nu știau decât cât de bune pot fi unele prăjituri, dar se bazau oarecum pe o experiență de project management în multinațională. Au primit 10 mii de euro de la stat, au mai pus ei încă pe atât și până la final, au investit 50 de mii de euro în total. La început nu aveau idee cum se frământă sau cum se coc prăjiturile, însă, când au fost pus puși în fața faptului împlinit, au învățat imediat