• Coșul meu
    lei
    0

    Coșul meu

    • Coșul tău este gol.
Angeline Cake Boutique > Comanda online

Producem artizanal.

Si in fiecare zi pregatim proaspat in atelier de la 0 preparatele pentru torturi, prajituri si patiserie: compote-uri, ganache-uri, jeleuri, blaturi, creme, foietaj, aluat de tarte. Pentru aceste preparate folosim ingrediente naturale si niciodata premixuri. Prin urmare preparam torturi si prajituri doar atunci cand ni le ceri, nu le pastram pe stoc ori congelate. Iata ce poti comanda:

Cum comanzi:

Comanda: te invitam sa ne transmiti comanda ta cu cel putin 48h inainte.

Livrare: in functie de disponibilitate iti putem livra contra cost comenzile de torturi si comenzile cu o valoare totala de peste 150 lei. Livrarea se poate face in intervalul 9.00-14.00 luni-sambata. Costul livrarii este de 20 lei. Iti vom confirma livrarea comenzii pe email sau telefon.

Ridicare: ai intotdeauna optiunea de a prelua comanda ta de la atelier intre 9.00-18.30 luni-vineri si 9.00-14.00 sambata. Iti vom confirma ridicarea comenzii pe email sau telefon.

Plata: poti achita comanda in numerar la livrare/ridicare sau prin transfer bancar cand faci comanda online. Pentru transfer bancar te rugam sa ai in vedere ca preluam comanda in momentul confirmarii platii.