Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Poti prelua comanda sau veni la o degustare. Te asteptam la locatie!

Image Alt

Angeline Cake Boutique

Dulciurile şi zodiile. Cât de mult îţi influenţează zodia preferinţele pentru produsele de patiserie-cofetărie

Să fie Luna în creştere, să fie stelele, să fie gustul ireproşabil? Mulţi dintre noi căutăm, în anumite situaţii, explicaţii pentru dorinţele noastre majore atunci când vine vorba de dulciuri. Iar în unele situaţii chiar există şi alte explicaţii decât cele chimice, care ne îndeamnă creierul şi corpul să poftim teribil la o prăjitură pufoasă, ce abundă în ciocolată. Sau la un desert cu gust de mango şi fructul pasiunii. Sau poate la un dulce răcoritor. Uneori preferinţele acestea sunt legate semnul zodiacal sub care ne-am născut şi elementele primordiale ale vieţii sub ale căror influenţe se află.

Zodiile de foc şi gusturile intense, foarte intense

Despre zodiile de foc – Berbecul, Leul şi Săgetătorul – se spune că sunt cele mai ambiţioase şi pătimaşe zodii, pline de pasiune, chiar vulcanice. Focul reprezintă energia şi acţiunea, iar nativii născuţi sub unul dintre cele 3 semne sunt extrem de determinaţi şi curajoşi. Iar aceste caracteristici se reflectă inclusiv în pasiunile lor culinare, fie că vorbim de mâncăruri aromate sau dulciuri fabuloase.

Berbecii, de exemplu, sunt extroverți, energici și curajoși, astfel că și preferințele lor în materie de dulciuri sunt la fel de puternice. Ciocolata neagră și aromele fructate sunt aproape la fel de intense ca trăirile lor, așa că deschid lista alegerilor la acest capitol.

Leii sunt regali de la început până la final. Iubesc să-i conducă pe ceilalți, adoră să trăiască în lux și au idealuri înalte. Inclusiv dulciurile trebuie să-i reprezinte, aşa că n-ar trebui să te mire când aleg prăjituri impresionante ca aspect şi cu arome dintre cele mai intense, precum cele ale citricelor sau note amărui.

Săgetătorii nu se dezmint nici ei de zodiile de foc şi mănâncă la fel cum trăiesc, intens şi cu o poftă nebună de a gusta din tot ce oferă viaţa mai bun. Le place la nebunie să exploreze, astfel că şi dulciurile preferate fac parte din categoria celor exotice, cu arome precum cele de matcha sau fructe exotice.

Zodiile de pământ şi aromele simple, dar perfecte

Când spui zodie de pământ spui putere, raţiune, spirit practic. Taurul, Fecioara şi Capricornul sunt zodii pragmatice, determinate, care nu se dau înapoi de la luptă şi nici de la câştigarea ei. Dulciurile preferate sunt strâns legate de felul nativilor din aceste semne zodiacale şi de pasiunile lor, deloc ieftine.

Despre Tauri se ştie că viaţa, pentru ei, înseamnă muncă multă, seriozitate, toate cu acelaşi scop, să-i aducă condiţii de lux, armonie şi bucuria de a degusta fiecare plăcere pe îndelete. Dulciurile cu care îi poţi cuceri trebuie să le ofere aceeaşi bucurie, aşa că entremet-urile sunt deserturi cu care nu poţi da greş: perfecţiune în combinaţie de texturi şi arome, combinaţii sofisticate care să satisfacă gusturile exclusiviste ale Taurilor. Prăjiturile bogate în caramel sau combinaţiile puternice, precum ei, de ciocolată neagră şi fructe sunt, de asemenea, un răsfăţ complet pentru poate cei mai atenţi şi pretenţioşi nativi ai zodiacului la tot ceea ce înseamnă gust în farfurie.

Fecioarele sunt analitice, organizate şi foarte pretenţioase, mereu în căutarea perfecţiunii, aşa că dulciurile preferate vor trebui să le reprezinte întru totul. Nu au nevoie de mult sau de lucruri intense, ci de gusturi perfect echilibrate şi de texturi fără greş. Clasica aromă de vanilie este o bază ideală pentru un desert cu care vrei să le impresionezi. Şi nu uita, în cazul loc: simplu este elementul câştigător.

Capricornii sunt un amestec extraordinar de putere şi sensibilitate, sunt cumpătaţi şi însetaţi de dreptate. Le place să muncească mult şi sunt foarte practici, aşa că nu încerca să îi impresionezi cu combinaţii excentrice şi gusturi intense. Pentru ei sunt recomandate prăjiturile simple şi pufoase, cu bază de unt, care le reamintesc de căldura şi confortul de acasă.

Zodiile de aer şi dulciurile lejere, dar provocatoare

Gemenii, Balanţa şi Vărsătorul – zodiile de aer – sunt cele mai sociabile şi sociale semne zodiacale dintre toate. Nativii născuţi sub aceste semne sunt comunicativi, deschişi, curioşi şi inovatori. Aduc mereu o gură de aer proaspăt atunci când te întâlneşti cu ei şi aşteaptă să fie răsplătiţi în acelaşi fel, mai ales atunci când e vorba de dulciuri.

Nativii din Gemeni sunt mereu în mişcare, cu o capacitate de adaptare de invidiat şi, ca o consecinţă firească, nu se feresc de schimbări frecvente în vieţile lor. Preferă să mănânce lucruri cât mai simple şi mai proaspete, dar nu se feresc deloc de combinaţiile de arome. Cu cât mai creative şi mai jucăuşe, cu atât mai bine, prin urmare prăjiturile cu arome puternice de lămâie, cu fructe acrişoare în general, sunt o alegere inspirată pentru ei.

Balanţele, aflate mereu în căutarea echilibrului, se vor simţi cu adevărat răsfăţate în momentul în care le vei oferi un desert pe măsura lor: sofisticat, dar perfect echilibrat în tot ceea ce priveşte textura, aromele, dulceaţa. Vanilia, blaturile clasice, tartele cu fructe sunt soluţiile ideale nativii acestei zodii.

Vărsătorii sunt cei care schimbă regulile, vizionarii, idealiştii şi nonconformiştii horoscopului. Sunt fascinaţi de tot ce este nou, de ceea ce nu se încadrează în tipare şi extrem de generoşi. Generos trebuie să fii şi tu atunci când le oferi o plăcere dulce şi nu e vorba de mărimea porţiei, cât de aromele şi texturile pe care trebuie să le prezinte aceasta. Le plac culorile, gusturile diferite sau surprinzătoare, aşa că entremet-urile, dar şi combinaţiile dintre dulce, acrişor şi amărui sunt dulciurile care li se potrivesc.

Zodiile de apă şi dulciurile care aduc emoţie

Sensibilitate, intuiţie, generozitate, sunt toate caracteristici ale zodiilor de apă din horoscop: Rac, Scorpion şi Peşti. Sunt oameni care se înconjoară de prieteni, dar introvertiţi în acelaşi timp, implicaţi profund în emoţiile şi imaginaţia debordantă pe care o au. Sunt artişti prin definiţie, aşa că şi preferinţele lor culinare sunt, pe cât de diferite, pe atât de surprinzătoare.

Nativii din Rac sunt mereu grijulii, preocupaţi de emoţiilor celor din jur. Au nevoie de confort, de lucruri care să le păstreze starea de bine, aşa că dulciurile preferate trebuie să le aducă acelaşi lucru. Checurile, cozonacii, pandişpanuri cu fructe sau cheesecake-uri cremoase sunt mereu alegeri sigure pentru ei.

Scorpionii sunt puternici şi pasionali, însă nu de puţine ori aleg să se retragă în liniştea lor ca să îşi adune gândurile şi să-şi aşeze emoţiile. Sunt însă mereu în căutarea unor gusturi care să le satisfacă pasiunile arzătoare, aşa că nu vor refuza un desert puternic aromat şi sofisticat, fie că vorbim de ciocolată neagră cu cafea, Tiramisu sau un desert cu texturi şi arome diferite la interior şi exterior.

Despre Peşti se spune că sunt cei mai intuitivi şi mai creativi nativi ai zodiacului. Sunt, de asemenea, oameni joviali, optimişti şi foarte generoşi şi foarte artişti. Aşa că pentru ei contează mult nu doar gustul, ci şi aspectul. Le place ca dulciurile pe care le mănâncă să arate la fel de fantezist precum e imaginaţia lor, iar asta este cu adevărat o provocare. Aromele trebuie să îndeplinească şi ele aceleaşi pretenţii, aşa că ţine cont ca aceste combinaţii să fie cât mai diafane şi delicate posibil.

Lasă un comentariu