experiența dulce a
artizanalului ca la carte
Suntem Andreea și Marius, o echipă și un un cuplu dependent de prăjiturile de calitate. Experiența profesională în companii de top ne-a ajutat să punem pe picioare o afacere. Pofta personală de dulce ne-a ajutat s-o însuflețim și s-o ghidăm înspre senzațiile gustative de excepție pe care memoria noastră le-a adunat de prin lume. Iar bucuriile din viața de familie ne-au ajutat să-i dăm un nume: Angeline Cake Boutique.
„Ne plac prăjiturile” e puțin spus, prea simplist și total irelevant pentru ceea ce am căutat dintotdeauna într-un dulce: savoarea complexă, arta îmbinării aromelor, extazul papilelor noastre gustative gurmande, experimentate și pretențioase. Prăjitura creată de la zero, din ingrediente adevărate și pasiune care vibrează, asta am vânat mereu în călătoriile noastre pe orice meleaguri, asta am vrut să aducem și la noi în țară, ca să ne bucurăm cu adevărat dulce împreună cu cei dragi.
Am început în 2017 cu un birou, un laborator și un ajutor de cofetar, fără să știm să facem noi înșine prăjituri, doar să le savurăm și să le evaluăm pe baza experienței noastre de gurmanzi cosmopoliți. Pare extrem de dificil să faci artă în cofetărie doar cu aceste resurse, nu? Este, dar ne-am suflecat mânecile și am intrat în laborator noi înșine, în cele din urmă.
Am învățat cum trebuie făcut fiecare produs de la zero; așa am prăjiturit mereu, așa lucrează și acum echipa noastră: de la ingredientele de bază, adică ou, lapte, smântână, fructe adevărate, fără premixuri, fără scurtături în procesul de creație și producție. Așa începe arta cofetăriei: de la ingrediente naturale, de calitate, puse laolaltă cu creativitate; așa am construit conceptul „all around the sweet world” care te poartă într-o delicioasă călătorie în jurul lumii, mereu proaspătă, la un preț corect.
căutăm să redăm prestanța
artizanalului de cofetărie
Piața locală a prăjiturilor de laborator este în creștere, iar publicul românesc merită să se bucure de crema acestei expansiuni, merită să știe ce consumă și să descopere ce-și dorește să savureze. Pentru aceasta, ne-am angajat într-un proces de educare a gusturilor și de revigorare a ceea ce înseamnă „artizanal”.
Artizanalul nu este o mână de premixuri decorate frumos și nici o prăjitură care arată senzațional pe social media. Artizanalul înseamnă fuziunea dintre autenticitatea ingredientelor, creativitatea cofetarului și specificul momentului în care prăjitura este montată. Artizanalul este energia vie a ingredientelor naturale căreia pasiunea cofetarului și starea sa de moment îi dau formă și savoare.
În artizanal nu există producție de serie, ci unicitate a produsului. Îți plac prăjiturile din fotografiile de pe website-ul nostru? Este puțin probabil ca tortul pe care l-ai comandat să arate „fix ca în poză”, identic, dar este extrem de probabil că va produce cel puțin la fel de multă senzație prin aspectul unic și gustul exploziv, în care vei reuși să distingi fiecare ingredient în parte.
Oferim o experiență gastronomică de excepție la un preț de bun gust pentru că ne dorim să savurăm alături de cât mai mulți iubitori de dulce această călătorie „all around the sweet world”, fie că este vorba despre torturi, tarte sau prăjituri individuale, fie că sunt destinate evenimentelor de afaceri sau petrecerilor de familie.
promisiunea noastra
Angeline Cake Boutique
Noi, Andreea și Marius, îți promitem absolută prospețime și excelență în savoare cu fiecare prăjitură Angeline Cake Boutique, fie că o comanzi online sau că ți-o predăm cu drag și delicatețe în concept store.