Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Poti prelua comanda sau veni la o degustare. Te asteptam la locatie!

Image Alt

Angeline Cake Boutique

Tărâmul deserturilor din jurul lumii

Faptul că numele cofetăriei noastre sună ca de pe alte meleaguri nu e o întâmplare. Da, știm că „așa se poartă”, dar nu e cazul aici. Prin ANGELINE CAKE BOUTIQUE, noi, Adreea și Marius, ne-am dorit să ne amintim mereu de unele dintre cele mai bune deserturi de pe Pământ: cele de la faimoasa cofetărie Angelina din Paris. Și de toate celelalte bunătăți dulci care ne-au îmbogățit de senzații incredibile călătoriile în jurul lumii. Ne plac călătoriile și cu atât mai mult când apucăm să savurăm deserturi locale!

Din aceste amintiri și din dorința de a ne bucura de ele oricând, fără opreliști, la noi acasă, a izvorât ideea „all around the sweet world”, un concept prin care ANGELINE CAKE BOUTIQUE aduce laolaltă creații dulci specifice diverselor culturi de pe glob, deserturi emblematice și, totodată, de referință pentru amintirile multor români pofticioși și plimbăreți. Hai, recunoaște că și tu vorbești, de multe ori, despre un moment dintr-o destinație de vacanță la modul: „Mai știi orășelul ăla din Italia unde am mâncat prăjitura aia super acum patru ani?”. Deci cam atât de importante sunt deserturile în călătorii și în amintirile noastre.

Azi, amintirile se adună pe social media… și la noi în cake shops!

Dacă ar fi să alegi să-ți amintești acum despre un singur loc dintre toate cele descoperite în vacanțe, care ar fi? De ce l-ai ales tocmai pe acesta? Cu ce energie te umple în acest moment, ce imagini, sunete, mirosuri și gusturi îți asaltează simțurile când închizi ochii ca să-l savurezi din nou, de la distanță? Avem o prăjtură pentru asta, să știi. Ce s-ar potrivi momentului? Un pastel de nata? Un cannolo? O felie de tort Red Velvet, o trufă belgiană? În care cofetărie din lume ți-a rămas o bucățică de suflet?

Madlena lui Proust a rămas de referință în literatură pentru capacitatea sa de a evoca amintiri. Vrem ca prăjturile noastre din gama „all around the sweet world” să devină la fel de însemnate în conștiința clienților noștri, dar pentru a aduce în prezent momentele cele mai frumoase din călătoriile lor.

Imaginează-ți că am început în 2017 doar cu un birou, un laborator și un ajutor de bucătar. Acum avem două locații în București, anul acesta am revoluționat piața românească a deserturilor cu NewYork Rolls și nu ne oprim aici, planurile pentru viitor sunt consistente. Poate nu punem drojdie în produsele noastre – pentru că rețetele nu o cer – dar am pus-o din plin în eforturile de a ne crește această afacere de suflet. Și am reușit să devenim un nume de referință în industria locală de cofetărie & patiserie artizanală.

Hai, te-ai hotărat? Pe ce meleaguri vrei să te poarte azi ANGELINE CAKE BOUTIQUE?

Lasă un comentariu