Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.
Image Alt

Transport si livrare

Produsele comandate se livrează în București și împrejurimi.

Comanda: te invităm să ne transmiți comanda ta pentru torturi și tarte cu cel puțin 48 h înainte. Dacă nu reușsesti să te încadrezi în cele 48h ne poți suna pentru a verifica dacă totuși putem include și comanda ta în graficul nostru de producție chiar dacă sunt mai puțin de 48h. Nu ne place să refuzăm, însă ne dorim ca efortul nostru de a prepara totul de la 0 și mereu proaspăt este apreciat și vei înțelege atunci când nu reușim să mai preluăm comenzi.
Avem și prăjituri care pot fi livrate în aceeași zi și pentru asta trebuie să ne dai un telefon.

Livrare: în funcție de disponibilitate îți putem livra contra cost comenzile de torturi și comenzile cu o valoare totală de peste 150 lei. Livrarea se poate face în două intervale 11:00-14:00 sau 14.00-18.00 luni– duminica.
Costul livrării este în funcție de zonă:

• Între 0 și 4 km – cost livrare 30 lei
• Între 4.01 – 8 km – cost livrare 40 lei
• Între 8.01 – 12 km – cost livrare 50 lei

Ridicare: ai întotdeauna opțiunea de a prelua comanda ta din Cake Boutique-ul nostru între orele 10:00-20:00 de luni până duminică.

Pentru judetul Ilfov și împrejurimi cu distanțe mai mari de 20 km comanda minimă este de 350 lei.
Pentru comenzi care nu sunt cuprinse în aria de livrare a Cake Shop-ului veți fi informat telefonic sau pe e-mail privind comanda minimă în lei și taxele suplimentare de transport.

Angeline Cake Boutique își rezervă dreptul ca în timp de 15 minute de la primirea comenzii să anuleze comenzile care nu respectă criteriile menționate mai sus (cu informare telefonică sau pe e-mail).